2010-07-20 14:48:30• hírek • Kocsis Zoltán

Görög védővel erősít a Milan

Szokratisz Papasztathopulosz a Genoa csapatát hagyta el a piros-feketék kedvéért.

Az utóbbi években várakozáson alul teljesítő olasz sztárklub, a Milan kedden bejelentette: leigazolta a görög válogatott védőjét, Szokratisz Papasztathopuloszt. A 22 esztendős védő, aki a védelem közepén és a jobb szélén is egyaránt bevethető, a Genoa csapatát hagyta el és 2015-ig kötelezte el magát a rossonerikhez.

Az üzlet érdekessége, hogy az elmúlt években nem túl bőkezű milánói egyesület nem pénzt, hanem három fiatal játékos, a 19 éves nigériai Nnamdi Chidiebere Oduamadi, a 20 esztendős Sierra Leone-i Rodney Strasser és a 19 éves olasz Gianmarco Zigoni játékjogának a felét adta a „griffeknek" Papasztatopuloszért cserébe.

A görög játékos, akit csapattársai, érthető okokból, csak Papának szólítanak, húsz évesen, 2008-ban került az AEK Athén csapatától a Genoához, ahol két év alatt 51 bajnokin kapott lehetőséget. A hellén nemzeti tizenegy mezét eddig tíz alkalommal húzhatta magára, közte két alkalommal az idei világbajnokságon (Nigéria és Argentína ellen).

A dallamos nevű görög leigazolásával biztossá válik, hogy a Milan megválik egyik-másik középső védőjétől, hisz ezen a poszton Alessandro Nesta, Thiago Silva, Daniele Bonara, Kahaber Kaladze, Oguchi Onyewu személyében jól el volt látva. Főleg, hogy eddigi egyetlen idei igazolása, a 34 éves kolumbiai Mario Alberto Yepes Diaz szintén a pálya ezen részén bevethető.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: